Dobrodošli v spletni trgovini sijajno.si!

PLAČILNI POGOJI

Načini plačila

Naročanje v spletni trgovini Sijajno.si poteka  prek interneta 24 ur na dan, 7 dni v tednu, v slovenskem jeziku. Izdelke se izbira in naroča iz seznama izdelkov na spletnih straneh. Vsi izdelki, navedeni na teh straneh, so na voljo do odprodaje zalog.

Cene veljajo v primeru plačila z spodaj navedenimi načini plačila. Kljub želji, da bi zagotovili točne podatke, se lahko zgodi, da je podatek o ceni napačen. V tem primeru, ali v primeru, da se cena artikla spremeni med obdelavo naročila, bo ponudnik kupcu omogočil odstop od nakupa, hkrati pa bo ponudnik kupcu ponudil rešitev, ki bo šla v obojestransko zadovoljstvo. Kupoprodajna pogodba med ponudnikom in kupcem je sklenjena v trenutku, ko ponudnik potrdi naročilo (kupec prejme elektronsko sporočilo o statusu Naročilo potrjeno). Od tega trenutka so vse cene in drugi pogoji fiksirani in veljajo tako za ponudnika kot za kupca.

Vse cene so navedene v evrih. Stroški dostave niso vključeni v ceno izdelkov in se zaračunajo po ceniku Pošte Slovenije, glede na težo naročenega blaga. Povezavo do cenika najdete na tej povezavi. Cene izdelkov se oblikujejo tudi na osnovi posebnih akcijskih ponudb, uvajanja novih izdelkov ali promocijskih akcij.

Račun za nakup artiklov v fizični obliki bo priložen naročenemu paketu ali pa ga boste prejeli v pdf. obliki na vaš elektronski naslov. 

V spletni trgovini www.sijajno.si ponujamo naslednje načine plačila:

  • z gotovino ob prevzemu - izdelke plačate ob povzetju, izvajalec storitve je Pošta Slovenije
  • z nakazilom na račun podjetja SIJAJNO d.o.o. po ponudbi oziroma po predračunu.  Naročilo gre naprej v nadaljno obdelavo po prejemu plačila na naš TRR.
  • Plačilo preko PayPal