Dobrodošli v spletni trgovini sijajno.si!

ZAJČNA HIŠICA

Hiter predogled

ZAJČNA HIŠICA

Zaloga: 3 - 5 dni

183,00 €
Ali

Podorobnosti

 

  • S povečanim zavetjem
  • Smrekov les - odporen na vremenske vplive
  • Različne možnosti odpiranja
  • Izvlečna posoda za gnoj
  • Dimenzije 1560 x 520 x 680 mm
  • Material smrekov les

Za domače zajce je potrebno veliko prostora za vsakodnevno vadbo in varen umik, ki nudi zaščito pred plenilci ali dežjem. Ta XXL hišica za zajce ponuja glodalcem prav ta dodaten spalni prostor ali zavetje.

Koča za zajce, odporna na vremenske vplive, je izdelana iz smrekovega lesa in ima skupno velikost 156 x 52 x 68 cm. Hlev ima prostor za prosto rejo s površino cca 150 x 42,5 cm, ki je ograjen z grobo mrežasto žico. Na voljo je tudi spalna hiša, do katere je mogoče priti po nedrseči, obloženi strmini.

Streha je zatesnjena z zelenim bitumnom, se lahko odpre za čiščenje in hranjenje. Poleg tega dve odpirajoči se vratci na sprednji strani spalnega prostora omogočajo enostavno čiščenje. Še ena prednost: pladenj za gnoj, ki ga je mogoče enostavno izvleči in očistiti. Kočo za zajce je mogoče enostavno sestaviti z uporabo navodil za uporabo in izvijača (ni priložen).

Opomba: pritlikavi zajci so primer družabne živali, ki jih gojijo v skupinah vsaj treh živali. Ta skupina potrebuje najmanj 6 kvadratnih metrov površine in ločeno spalno hišo za vsako žival kot zavetišče. Zato nasvet: Prosimo, da se pred nakupom zadevne živali seznanite z njenimi primernimi bivalnimi pogoji in se jih držite.